CNC-koneistajia jyrsintään ja hammashiontaan | Tasowheel Gears Oy

 

Tasowheel Gears Oy on 1979 perustettu, vakavarainen ja palkittu teknologiateollisuuden toimija, joka suunnittelee, valmistaa ja toimittaa hammaspyöriä, hammasakseleita ja vaihteistoja keskiraskaaseen voimansiirtoon. Osat ja komponentit valmistetaan Tasowheelin omissa tiloissa Tampereen Hervannassa reilun 60 ammattilaisen voimin. Olemme osa Tasowheel -konsernia.

Tutustu meihin ja toimintaympäristöömme osoitteissa www.tasowheel.fi/tasowheel-gears/ sekä videolla TÄSTÄ LINKISTÄ.

Etsimme nyt Tasowheel Gearsin kasvavaan joukkoon 

CNC-KONEISTAJIA JYRSINTÄÄN JA HAMMASHIONTAAN

vakituisiin työsuhteisiin työskentelemään vaihteisto- ja voimasiirtokomponenttien valmistustehtävissä.

Tulet työskentelemään osana mukavaa, viihtyisää ja ammattitaitoista työyhteisöä, modernin konekannan ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Valmistamme asiakkaillemme vaativia kappaleita ja kokoonpanoja, jotka pitävät sisällään monipuolisia teknisiä haasteita. Meillä on toimivat toimintamallit sekä kehitämme henkilöstömme osaamista ja toimintaamme jatkuvasti. Työskentelyolosuhteemme ovat viihtyisät ja osaajamme työskentelevät itsenäisesti valmistuksemme vaatimukset täyttävillä erikoiskoneilla. Konekantaamme kuuluu muun muassa sorveja, työstökeskuksia, hammastus- ja pistokoneita sekä erilaisia hiomakoneita. Ohjauksista käytössämme ovat mm. Mazatrol, Fanuc ja Siemens. Toistuvassa tuotannossa sarjakoot vaihtelevat 10-1000 kappaleen välillä. Osaajillamme päivittäiseen työhön ja vastuualueisiin kuuluu luonnollisesti teknisten piirustusten luku, koneiden asetukset ja niiden itsenäinen käyttö sekä tuotannonaikainen mittaus ja dokumentointi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kone- ja metallialan perustutkinto tai vastaavat tietotaidot sekä tinkimätön asenne työtä ja työssä kehittymistä kohtaan. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta jyrsinnästä, sorvauksesta, hammastuksesta tai hionnasta. Viihdyt tekniikan parissa ja aikaansaavassa työssä. Olet työssäsi vastuullinen, tunnollinen ja huolellinen tekijä, joka viihtyy sekä itsenäisessä roolissa että osana tiimiä. Sitoudut tehtäviisi ja olet valmis kartuttamaan osaamistasi vuosien saatossa. 

Työt alkavat heti soveltuvan henkilön löydyttyä ja työtä on tarjolla vakituisesti. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme sinulle paikan osana kasvavaa, vakavaraista, osaavaa ja nykyaikaista yritystä, jossa sitoudumme yhdessä palvelemaan asiakkaitamme. Tarjoamme kattavan perehdytyksen, hyvän palkkatason, uudenaikaiset työmenetelmät ja työolosuhteet. Ennen kaikkea tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielekkäässä työssä ja työyhteisössä.  

Toteutamme valinnat yhteistyössä kumppanimme Voiman kanssa. Haastattelemme osaajia jo hakuajan aikana ja täytämme tehtävät heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi. 

Lisätietoja antaa Hannele Könnömäki 010 311 3887.

 

TASOWHEEL GROUP on vuonna 1979 perustettu korkealaatuiseen tarkkuusmekaniikkaan ja voimansiirtoon erikoistunut vakavarainen teknologiakonserni, joka toimii kansainvälisillä markkinoilla. Konsernin tytäryrityksiä ovat Tampereella toimivat Tasowheel Gears ja Tasowheel Systems sekä Tikkakoskella toimiva Tasowheel Tikka. Konsernin liikevaihto on noin 24 M€ ja henkilöstömäärä noin 130.

Henkilötiedot / Personal Data

(malli: 04012345678)

Koulutus- ja työkokemus / Education and Work Experience

Olen suorittanut seuraavat kurssit ja luvat

, voimassa (kk.vv):
, voimassa (kk.vv):

VALITSE TYÖKOKEMUS: Metallityöt

Työtilanteeni tällä hetkellä / Current Employment

Hakijan antamat muut lisätiedot hakemuksessa / Other Additional Information Provided by the Applicant

Rekisteriseloste / Privacy Policy

Mikäli en tule valituksi hakemaani tehtävään, annan Voimalle (Yrityspalvelu Voima Oy, Työpalvelu Voima Oy, Voima Rakentaminen Oy) luvan käyttää tietojani myös muihin tehtäviin ehdokkaita etsittäessä.
Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti ja varmistaa jokaisen tehtävän osalta erikseen, että olen käytettävissä kyseiseen tehtävään. Voima voi käsitellä tietojani kuuden (6) kuukauden ajan viimeisestä tietojeni päivityksestä. Voin peruuttaa tämän luvan OmaVoima-palvelussa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@voima.info
Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn tietojeni käsittelyn hakemaani työpaikkaani täytettäessä. Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti. Avaa tietosuojaseloste tästä

Liitteet / Attachments

Sallitut tiedostoformaatit ovat Microsoft Word, Adobe PDF sekä tekstitiedostot. Liitettävän tiedoston maksimikoko on 2Mt.