Projektipäällikkö (sähköasennustyöt) | Lassila & Tikanoja Oyj

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka toteuttaa kiertotaloutta käytännössä. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit, kiinteistöt ja tehtaat mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme säilyttämään kiinteistöjen ja materiaalien arvon sekä säästämään ympäristöä. Teemme tämän tarjoamalla vastuullisia ja kestäviä palveluratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 709,5 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 8700 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: www.lt.fi

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä.

Etsimme nyt kasvavaan ammattilaistiimiimme  

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ 

sähköasennustöihin kiinteistötekniikan yksikköön pääkaupunkiseudulle.

Työssäsi vastaat projektien organisoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta Helsingin alueella. Vastaat sähköasennusprojekteista, joiden koot vaihtelevat. Asennusprojektien vetämisen lisäksi työtehtävääsi kuuluu tarjouslaskentaa isommista kokonaisuuksista ja mahdollisista lisätöistä. Projektin aikana ohjaat, koordinoit ja valvot projektin etenemistä, aikataulua ja budjetissa pystymistä – luonnollisesti tärkeintä tavoitteen toteutumista ja asiakastyytyväisyyden varmistamista unohtamatta. Tehtävässä toimit esimiehenä asennustiimillesi. Koko pääkaupunkiseudun sähköpalveluissa meillä on tällä hetkellä töissä noin 70 henkilöä.

Sinulla on takataskussasi teknikon tai insinöörin tutkinto tai vaihtoehtoisesti useamman vuoden työkokemus sähköasennustöiden työnjohtotehtävistä ja projekteista. Etsimällämme henkilöllä on kokemusta tarjouslaskennasta erilaisten kohteiden parista. Henkilönä olet oma-aloitteinen ja kehityssuuntautunut ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot asiakkaiden ja kollegoiden kanssa toimiessa. Erinomainen asiakaspalvelu ja laadukas työnjälki ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn, missä todella pääset vaikuttamaan. Meillä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tarjoamme ihmisillemme hyvät mahdollisuudet urakehitykseen talon sisällä. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteyshenkilönä Voimassa toimii Kristian Paloheimo, p. 010 311 3882, kristian@voima.info.

Henkilötiedot / Personal Data

(malli: 04012345678)

Hakijan antamat muut lisätiedot hakemuksessa / Other Additional Information Provided by the Applicant

Rekisteriseloste / Privacy Policy

Mikäli en tule valituksi hakemaani tehtävään, annan Voimalle (Yrityspalvelu Voima Oy, Työpalvelu Voima Oy, Voima Rakentaminen Oy) luvan käyttää tietojani myös muihin tehtäviin ehdokkaita etsittäessä.
Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti ja varmistaa jokaisen tehtävän osalta erikseen, että olen käytettävissä kyseiseen tehtävään. Voima voi käsitellä tietojani kuuden (6) kuukauden ajan viimeisestä tietojeni päivityksestä. Voin peruuttaa tämän luvan OmaVoima-palvelussa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@voima.info
Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn tietojeni käsittelyn hakemaani työpaikkaani täytettäessä. Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti. Avaa tietosuojaseloste tästä

Liitteet / Attachments

Sallitut tiedostoformaatit ovat Microsoft Word, Adobe PDF sekä tekstitiedostot. Liitettävän tiedoston maksimikoko on 2Mt.