Huoltopäällikkö, tuotantolaitteiden kunnossapitopalvelut | Konecranes Finland Oy

Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, ja yrityksen asiakkaita ovat muun muassa konepaja- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Konecranes on sitoutunut toimittamaan nostolaitteet ja huoltopalvelut kaikkiin mahdollisin nostotarpeisiin, ja siten lisäämään asiakkaidensa liiketoiminnan arvoa ja tehokkuutta. Huoltopalveluita tarjotaan kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille sekä moniin muihin asiakastarpeisiin. Olipa kyseessä hälytyskorjaus, suunniteltu korjaustyö tai laitteiston päivitys, huolehdimme siitä, että laitteistosi saadaan takaisin käyttökuntoon.

Uskomme, että erinomaisen asiakaskokemuksen tekevät Konecranes-työntekijät – ihmiset, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan asiakkaille näiden liiketoimintoja tehostavia nostolaitteita ja kunnossapitoa. Teemme kaiken täydestä sydämestämme. Tämä tekee Konecranesista ainutlaatuisen työpaikan.

Lue meistä lisää: www.konecranes.fi

Nykyisen huoltopäällikkömme siirtyessä Konecranesin sisällä toiselle toimialueelle, meillä on nyt haussa Kotkaan

Huoltopäällikkö, tuotantolaitteiden kunnossapitopalvelut

Meillä pääset ottamaan kokonaisvastuun Kymenlaakson alueen tuotantolaitteiden kunnossapitopalveluista. Toimenkuvasi rakentuu viidestä kulmakivestä, jotka ovat turvallisuus, asiakkaat, henkilöstö, kasvu ja kannattavuus. Kymenlaakson alueen asiakaskuntamme rakentuu useammasta isosta vuosia kestäneestä asiakkuudesta ja niitä täydentävistä pienemmistä asiakkuuksista. Huolehdit asiakaspalvelun tasosta ja asiakassuhteen ylläpidosta sekä kehittämisestä. Lisäksi avaat ja rakennat myös uusia asiakkuuksia.

Alaisuudessasi työskentelee noin kymmenen kunnossapidon ammattilaista, joista kaksi on työhön osallistuvaa tiiminvetäjää. Tuet ja autat tiimiäsi onnistumaan työssään resursoinnin, työn organisoinnin ja ammattitaidon kehittämismahdollisuuksien kautta. Yhdessä onnistutte ja luotte positiivisia asiakaskokemuksia. Raportoit Etelä-Suomen kunnossapidon yksikön päällikölle.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla soveltuva tekninen koulutus ja kokemusta kunnossapidon monipuolisista tehtävistä ja asiakasrajapinnassa työskentelystä. Arvostamme Kymenlaakson alueen teollisuusyritysten tuntemusta ja verkostuneisuutta alan päättäjien parissa.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja tehokkaasti asiat loppuun asti saattaen. Omaat hyvät esimiestaidot ja tarjoat jokaiselle mahdollisuuksia onnistua vahvuuksiensa kautta. Sinulle hyvä asiakaspalvelu on kunnia asia. Haluat myös kehittää ja kehittyä niin oman osaamisesi kuin yrityksemme toiminnankin suhteen. Sinulla on periksiantamaton asenne ja halu menestyä. Niiden avulla selviät tiukemmistakin paikoista.

Tarjoamme sinulle vahvan ja vastuullisen roolin, ison konsernin henkilöstöedut koulutus-/kehittymismahdollisuuksineen sekä rautaisen linjaorganisaation tueksesi.

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi, vaikket kaikilta osin täyttäisikään toiveitamme! Emme käytä hakuaikoja, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstötalo Voimassa Jani Kallio, p. 010 311 3880 tai jani.kallio@voima.info.

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan lomakkeen kautta.

Henkilötiedot / Personal Data

(malli: 04012345678)

Hakijan antamat muut lisätiedot hakemuksessa / Other Additional Information Provided by the Applicant

Rekisteriseloste / Privacy Policy

Mikäli en tule valituksi hakemaani tehtävään, annan Voimalle (Yrityspalvelu Voima Oy, Työpalvelu Voima Oy, Voima Rakentaminen Oy) luvan käyttää tietojani myös muihin tehtäviin ehdokkaita etsittäessä.
Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti ja varmistaa jokaisen tehtävän osalta erikseen, että olen käytettävissä kyseiseen tehtävään. Voima voi käsitellä tietojani kuuden (6) kuukauden ajan viimeisestä tietojeni päivityksestä. Voin peruuttaa tämän luvan OmaVoima-palvelussa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@voima.info
Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn tietojeni käsittelyn hakemaani työpaikkaani täytettäessä. Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti. Avaa tietosuojaseloste tästä

Liitteet / Attachments

Sallitut tiedostoformaatit ovat Microsoft Word, Adobe PDF sekä tekstitiedostot. Liitettävän tiedoston maksimikoko on 2Mt.