Varastotyöntekijä

Asiakkaamme on suomalainen teknisen kaupan erikoisliike, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita.

Etsimme nyt Hämeenlinnan toimipisteeseen

Varastotyöntekijää

Työtehtävät painottuvat lähettämötyöskentelyn loppupään pakkaamistehtäviin, ja työ pitää sisällään tuotteiden kuljetuskuntoon valmistelua sekä pakkaamista. Työssä käytetään mm. lavasiirtovaunua, jonka käytöön tarvittaessa opastamme. 

Etsimämme henkilö on reipas ja ripeä, mutta samalla tarkka. Hän kestää rutiineja ja hänellä mahdollisesti aiempaa kokemusta ja näyttöä logistiikan tehtävistä. Meillä arvostetaan reippautta, positiivisuutta ja työhön tarttuvaa otetta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen, joka aloitetaan aluksi määräaikaisena vuokratyösuhteena (3-6 kk) ja työ alkaa mahdollisimman pian. Noudatamme kaupan alan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Meillä on tarjota myös viihtyisä työympäristö ja mukavat työkaverit. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Yhteyshenkilönä Voimassa toimii Sonja Kuivasaari, p. 050 437 2778

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian! 

Henkilötiedot

Koulutus- ja työkokemus

Olen suorittanut seuraavat kurssit ja luvat

, voimassa (kk.vv):

VALITSE TYÖKOKEMUS: Varasto- ja logistiikka-alan työt

Työtilanteeni tällä hetkellä

Olen kiinnostunut hakemani työpaikan lisäksi myös seuraavista työtehtävistä

Hakijan antamat muut lisätiedot hakemuksessa

Rekisteriseloste

Mikäli en tule valituksi hakemaani tehtävään, annan Voimalle (Yrityspalvelu Voima Oy, Työpalvelu Voima Oy, Voima Rakentaminen Oy) luvan käyttää tietojani myös muihin tehtäviin ehdokkaita etsittäessä.
Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti ja varmistaa jokaisen tehtävän osalta erikseen, että olen käytettävissä kyseiseen tehtävään. Voima voi käsitellä tietojani kuuden (6) kuukauden ajan viimeisestä tietojeni päivityksestä. Voin peruuttaa tämän luvan OmaVoima-palvelussa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@voima.info
Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn tietojeni käsittelyn hakemaani työpaikkaani täytettäessä. Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti. Avaa tietosuojaseloste tästä

Liitteet / Attachments

Sallitut tiedostoformaatit ovat Microsoft Word, Adobe PDF sekä tekstitiedostot. Liitettävän tiedoston maksimikoko on 2Mt.