Laseroperaattori | Teräselementti Oy

Teräselementti Oy on vuonna 1964 perustettu perinteinen suomalainen perheyritys, jonka menestys perustuu korkean osaamisen ketterään hyödyntämiseen. Teräselementin tarjontaan kuuluvat teräshallit, teräsrungot, toimitilat, julkisivu- ja lasirakenteet sekä julkisivutuotteet. Luotamme omaan ammattitaitoiseen henkilökuntaamme niin suunnittelussa, valmistuksessa kuin asennuksessakin. Toteutamme vaativatkin julkisivusaneeraukset kustannustehokkaasti kokonaispalveluna. Lue lisää: teraselementti.fi

Etsimme nyt joukkoomme 

LASEROPERAATTORIA

vakituiseen työsuhteeseen Lempäälään.

Tehtäviisi kuuluu päivittäinen laserkoneen käyttö ja sen ylläpitotehtävät. Lisäksi leikkaat, rälläköit, kierteytät ja mittaat erilaisia kappaleita sekä rakenteita. Työskentelet suurella putkilaserkoneella (LT-24 BLM), jossa on sisäänrakennettu Windows-pohjainen ohjelmisto.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aiempaa koneenkäytön kokemusta työuraltasi. Eduksi katsomme laser-kokemuksen. Sinulla on mekaanista osaamista ja työkalut pysyvät käsissäsi. Sinulla on mys valmiudet huoltaa ja ylläpitää koneita osana päivittäistä tekemistäsi. Lisäksi tunnet hydrauliikkaa ja ymmärrät koneista. Pystyt toimimaan sekä itsenäisesti että osana tiimiä ja tartut annettuihin työtehtäviin. Olet itseohjautuva ja pystyt toimimaan tilanteessa kuin tilanteessa ratkaisukeskeisesti. Sinulla on myös kokemusta siltanostureiden ja trukin käytöstä. Työkielenä toimivat suomi ja englanti, sillä päämies toimii Italiassa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen osana mukavaa ja vastuullista työyhteisöä. Ympärilläsi toimivat osaavat esimiehet, jotka perehdyttävät sinut tuleviin tehtäviisi yhdessä kollegoidesi kanssa. Palkkauksesi määräytyy teknologia-alan työehtosopimuksen mukaan.

Työt alkavat heti soveltuvan henkilön löydyttyä ja työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi. 

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Henkilöstötalo Voiman kanssa ja isätietoja tehtävästä antaa Hannele Könnömäki, p. 010 311 3887.

Henkilötiedot / Personal Data

(malli: 04012345678)

Koulutus- ja työkokemus / Education and Work Experience

Lisätiedot / Additional Information

Olen suorittanut seuraavat kurssit ja luvat

, voimassa (kk.vv):
, voimassa (kk.vv):
, voimassa (kk.vv):
, voimassa (kk.vv):
, voimassa (kk.vv):
, voimassa (kk.vv):
, voimassa (kk.vv):
, voimassa (kk.vv):
, voimassa (kk.vv):
, voimassa (kk.vv):
, vahtimestarikortti voimassa kk.vv
, voimassa (kk.vv):
, voimassa (kk.vv):
, voimassa (kk.vv):
, voimassa (pv.kk.vv):
, voimassa (pv.kk.vv):

VALITSE TYÖKOKEMUS: Varasto- ja logistiikka-alan työt

VALITSE TYÖKOKEMUS: Rakennus-, maanrakennus-, siivous ja kiinteistönhoitotyöt

VALITSE TYÖKOKEMUS: Asiakaspalvelu-, hotelli- ja ravintolatyöt, kaupanalan- ja muut myyntityöt

VALITSE TYÖKOKEMUS: Metallityöt

VALITSE TYÖKOKEMUS: LVIS-ala ja automaatiotyöt

VALITSE TYÖKOKEMUS: Teollisuus-, kokoonpano- ja tuotantotyöt

VALITSE TYÖKOKEMUS: Toimisto-, hallinto- ja atk-työt

Kielitaito / Language Skills

Työtilanteeni tällä hetkellä / Current Employment

Haen tällä hetkellä / I am Currently Looking for


-

Olen kiinnostunut hakemani työpaikan lisäksi myös seuraavista työtehtävistä

Hakijan antamat muut lisätiedot hakemuksessa / Other Additional Information Provided by the Applicant

Rekisteriseloste / Privacy Policy

Mikäli en tule valituksi hakemaani tehtävään, annan Voimalle (Yrityspalvelu Voima Oy, Työpalvelu Voima Oy, Voima Rakentaminen Oy) luvan käyttää tietojani myös muihin tehtäviin ehdokkaita etsittäessä.
Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti ja varmistaa jokaisen tehtävän osalta erikseen, että olen käytettävissä kyseiseen tehtävään. Voima voi käsitellä tietojani kuuden (6) kuukauden ajan viimeisestä tietojeni päivityksestä. Voin peruuttaa tämän luvan OmaVoima-palvelussa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@voima.info
Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn tietojeni käsittelyn hakemaani työpaikkaani täytettäessä. Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti. Avaa tietosuojaseloste tästä

Liitteet / Attachments

Sallitut tiedostoformaatit ovat Microsoft Word, Adobe PDF sekä tekstitiedostot. Liitettävän tiedoston maksimikoko on 2Mt.