Toimitusjohtaja | Hämeen uusyrityskeskus

Hämeen uusyrityskeskuksen rooli on vuodesta 1998 lähtien ollut kannustaa ja edesauttaa uusien ja elinkelpoisten yritysten syntymistä Hämeenlinnan seutukunnalle. Palvelemme ja tuemme Hattulan, Hämeenlinnan ja Janakkalan alueella yrittäjiksi aikovia ja muutostilanteessa olevia yrittäjiä. Tavoitteenamme on auttaa yrittäjyydestä kiinnostuneita saamaan paras mahdollinen alku yritystoiminnalle. Siksi olemme apuna suunnitelmien ja laskelmien laatimisessa sekä hyvien valintojen tekemisessä aivan alusta alkaen. Käytännönläheinen yritysneuvontamme on tutkitusti tehokasta ja tuottavaa.

Toimintaamme rahoittavat kunnat, jäsenyritykset ja -yhteisöt. Jäsenistömme muodostaa myös neuvonantajaverkoston, joka antaa osaamisellaan merkittävän tuen asiakkaillemme korvauksetta. Tavoitteemme on olla sidosryhmillemme asiantunteva, laadukas ja kustannustehokas kumppani. Lue meistä lisää: http://www.hameenuusyrityskeskus.fi/

Haluaisitko sinä antaa panoksesi Hämeenlinnan seutukunnan yritystoiminnan menestykselle ja jatkaa eläkkeelle jäävän edeltäjäsi ansiokasta työtä?

TOIMITUSJOHTAJA / YRITYSNEUVOJA

Toimenkuvasi tulee olemaan kaksijakoinen. Toimitusjohtajana vastaat hallituksen ja työvaliokunnan toiminnallemme asettamien strategisten päämäärien ja tavoitteiden toteutumisesta ja operatiivisen toiminnan tehokkuudesta sekä aktiivisesta sidosryhmäyhteistyöstä. Yritysneuvojana konsultoit ja tuet asiakkaitamme matkalla kohti yrittäjyyttä tai yritystoiminnan muutostilanteissa. Raportoit tehtävässä hallitukselle ja työvaliokunnalle sekä toiminnan avainluvuista myös muille sidosryhmille. Omassa organisaatiossamme työskentelee lisäksesi toinen yritysneuvoja. Yhdessä neuvonantajaverkoston kanssa muodostamme asiakkaidemme tueksi noin kahdensadan henkilön sidosryhmäverkoston.

Toimitusjohtajan rooliin liittyen tehtäviisi kuuluu lakisääteisten vastuiden lisäksi seuraavia asiakokonanaisuuksia: yhdistyksen talousasioiden hoitaminen yhdessä tilitoimiston kanssa, toimintaa tukevien yhteistyökumppaneiden ja neuvonantajien hankinta sekä sopimusten laadinta, jäsenmaksu- ja kuntatukiasiat, hallituksen, työvaliokunnan ja yhdistyksen sääntömääräisiin kokouksiin liittyvät valmistelut ja järjestelyt sekä talousarvioesitykset ja toimintasuunnitelman laadinta. Toimit luonnollisesti myös esimiesasemassa. Lisäksi huolehdit monipuolisesti yrityksen toimintaan liittyvästä viestinnästä ja eri sidosryhmiin suuntautuvasta aktiivisesta suhdetoiminnasta. Työajastasi merkittävä osuus on yritysneuvojan tehtäviä, joita ovat yritystoiminnan käynnistämiseen liittyvät neuvonta- ja asiantuntijatapaamiset, puhelinkonsultaatiot, asiakkaiden edelleen ohjaaminen neuvonantajaverkoston asiantuntijoiden luokse sekä erilaiset luentotyyppiset tilaisuudet mm. oppilaitoksissa.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla vahvaa kutsumusta ja valmiuksia olla tukemassa yrittäjyydestä kiinnostuneita matkalla elinkelpoiseen yritystoimintaan. Tehtävässä on mahdollista menestyä hyvin erilaisella työkokemus- ja osaamistaustalla. Voit olla työskennellyt aiemmin yritysneuvojana tai elinkeinotoimintaa tukevissa muissa rooleissa. Yhtä hyvin voit olla liike-elämän palveluksessa esimies- ja johtorooleissa kannuksesi hankkinut osaaja. Arvostamme korkeakoulututkintoa sekä kokemusta valmentamiseen ja konsultointiin rinnastettavista tehtävistä. Eduksesi luemme verkostoitumisesi Hämeenlinnan seutukunnan yritysten ja yhteisöjen keskuudessa. 

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamusta sidosryhmien parissa. Sinulla hyvät suunnittelu- ja organisointitaidot sekä aitoa halua tukea asiakkaitamme matkalla yrittäjyyteen. Sinulle on luontaista verkostoituminen kaikkien työsi kannalta olennaisten sidosryhmien kanssa. 

Tarjolla on todellinen vaikuttajan paikka Hämeenlinnan seutukunnan yrityselämän kasvussa. Pääset myös työskentelemään yhteistyössä mielenkiintoisten sidosryhmien kanssa. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstötalo Voimassa Jani Kallio numerossa 010 311 3880 tai jani.kallio@voima.info ja Miia Roisko numerossa 050 5132 8331 tai miia.roisko@voima.info.

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan lomakkeen kautta.

Henkilötiedot

Koulutus- ja työkokemus

Hakijan antamat muut lisätiedot hakemuksessa

Rekisteriseloste

Mikäli en tule valituksi hakemaani tehtävään, annan Voimalle (Yrityspalvelu Voima Oy, Työpalvelu Voima Oy, Voima Rakentaminen Oy) luvan käyttää tietojani myös muihin tehtäviin ehdokkaita etsittäessä.
Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti ja varmistaa jokaisen tehtävän osalta erikseen, että olen käytettävissä kyseiseen tehtävään. Voima voi käsitellä tietojani kuuden (6) kuukauden ajan viimeisestä tietojeni päivityksestä. Voin peruuttaa tämän luvan OmaVoima-palvelussa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@voima.info
Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn tietojeni käsittelyn hakemaani työpaikkaani täytettäessä. Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti. Avaa tietosuojaseloste tästä

Liitteet / Attachments

Sallitut tiedostoformaatit ovat Microsoft Word, Adobe PDF sekä tekstitiedostot. Liitettävän tiedoston maksimikoko on 2Mt.