KESÄTYÖ: Logistiikkatyöntekijä | Parker Hannifin Manufacturing

Asiakasyrityksemme Parker Hannifin Manufacturing Finland Oy on alansa johtava mm. hydrauliikkatuotteiden ja -järjestelmien valmistaja, joka tarjoaa systemaattiset ja tarkat ratkaisut liikenteen, teollisuuden ja ilmailun tarpeisiin. 

Etsimme asiakkaallemme Urjalaan

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ (3)

Työ koostuu joko linja-avustajan, lähettämötyöntekijän tai vastaanottotarkastajan tehtävistä osaamisen ja/tai mielenkiinnon mukaan.

Linja-avustajan työtehtäviin kuuluu tuotannon avustaminen valmistusprosessissa, mm. huolehtien osien ja tarvikkeiden saatavuudesta kokoonpanosoluissa sekä valmistettujen kappaleiden noutamisesta soluista. Lähettämötyöntekijä puolestaan huolehtii valmistettujen kappaleiden lähettämiseen liittyvistä tehtävistä oikeisiin kohteisiin. Vastaanottotarkastaja huolehtii taloon tulevan tavaran vastaanottamisesta ja oikeellisuuden varmistamisesta sekä määrän että laadun suhteen.

Odotamme sinulta mielenkiintoa työskennellä logistiikan vaihtelevissa ja monipuolissa työtehtävissä oppimishaluisen, reippaan ja ahkeran työasenteen siivittämänä. Trukkikortti on eduksi työtehtävässä. Aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta alalta ei edellytetä, mutta se on luonnollisesti eduksi; kuten myös LEAN-osaaminen. Voit olla myös alaa opiskeleva henkilö, joka haluaa kartoittaa käytännön työkokemustaan alan tehtävistä. 
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta kansainvälisessä yrityksessä. Saat myös kattavan perehdytyksen työhön sekä mahdollisuuden työskennellä siistissä ja turvallisessa työympäristössä. Palkkaus pohjautuu metalliteollisuuden työehtosopimukseen kokemuksen mukaan määriteltynä. 

Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti päivävuorossa klo 7.00-15.30 (sis. 30 min. ruokatauon), mutta valmiutta työajan joustoihin toivotaan mahdollisia kiiretilanteita ajatellen.

Työsopimus tehdään määräaikaisena kesätyösopimuksena 40 h/viikko. Työ alkaa mielellään viikolla 21 toukokuussa 2019 (20.5.2019), jotta perehdytys ehditään tehdä hyvin ennen varsinaisen kesätyölomituksen alkamisesta. Työ päättyy arvioilta elokuun puolivälin paikkeilla.

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi pikaisesti www.voima.info -sivujemme kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi (mahdollisuuksiesi mukaan) sekä palkkatoivomuksesi.

Yhteyshenkilönä Voimassa toimivat Sonja Kuivasaari, p. 050 437 2778 ja Marianne Vendell, p. 010 311 3884.

Voima on korkeatasoinen työn ja tekijöiden yhdistämiseen erikoistunut henkilöstötalo. Työntekijät ovat tärkein resurssimme ja voimavaramme. Suhtaudumme työntekijään taustasta tai alasta riippumatta arvostavasti ja haluamme olla mukana juuri sinun työelämääsi liittyvissä tarpeissa. Löydät lisää tietoa meistä osoitteesta: www.voima.info

Henkilötiedot / Personal Data

(malli: 04012345678)

Koulutus- ja työkokemus / Education and Work Experience

Lisätiedot / Additional Information

Olen suorittanut seuraavat kurssit ja luvat

, voimassa (kk.vv):

VALITSE TYÖKOKEMUS: Varasto- ja logistiikka-alan työt

Työtilanteeni tällä hetkellä / Current Employment

Olen kiinnostunut hakemani työpaikan lisäksi myös seuraavista työtehtävistä

Hakijan antamat muut lisätiedot hakemuksessa / Other Additional Information Provided by the Applicant

Rekisteriseloste / Privacy Policy

Mikäli en tule valituksi hakemaani tehtävään, annan Voimalle (Yrityspalvelu Voima Oy, Työpalvelu Voima Oy, Voima Rakentaminen Oy) luvan käyttää tietojani myös muihin tehtäviin ehdokkaita etsittäessä.
Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti ja varmistaa jokaisen tehtävän osalta erikseen, että olen käytettävissä kyseiseen tehtävään. Voima voi käsitellä tietojani kuuden (6) kuukauden ajan viimeisestä tietojeni päivityksestä. Voin peruuttaa tämän luvan OmaVoima-palvelussa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@voima.info
Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn tietojeni käsittelyn hakemaani työpaikkaani täytettäessä. Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti. Avaa tietosuojaseloste tästä

Liitteet / Attachments

Sallitut tiedostoformaatit ovat Microsoft Word, Adobe PDF sekä tekstitiedostot. Liitettävän tiedoston maksimikoko on 2Mt.