KESÄTYÖ: Value Stream Planner (tuotannonsuunnittelu) | Parker Hannifin Manufacturing

Asiakasyrityksemme Parker Hannifin Manufacturing Finland Oy on alansa johtava mm. hydrauliikkatuotteiden ja -järjestelmien valmistaja, joka tarjoaa systemaattiset ja tarkat ratkaisut liikenteen, teollisuuden ja ilmailun tarpeisiin. 

Etsimme asiakkaallemme Urjalaan

VALUE STREAM PLANNERIA (tuotannonsuunnittelu)

tuotannon suunnittelutehtäviin. Työ sisältää kokonaisvaltaista vastuunottoa tuotantoprosessin koko ketjun sujuvuuden suunnittelusta ja varmistamisesta asiakastilauksesta toimitukseen. Analysoit myyntitilauksia ja suunnittelet läpimenoaikoja varmistaen, että valmistuksessa tarvittavat materiaalit ovat käytettävissä aikataulun mukaisesti tilausten täyttämiseksi. Varmistat, että varastoarvot täsmäävät ja huolehdit myös osien ja tarvikkeiden tilaamisesta oikeaan aikaan. Olet vastuussa toimitusvarmuuden ylläpitämisestä niin, että tilaukset on mahdollista toimittaa asiakkaalle oikeaan aikaan toimituslupauksen mukaisesti. Tartut aktiivisesti mahdollisiin ongelma- tai poikkeustilanteisiin ja selvität niitä yhdessä eri sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta kokemusta ja/tai koulutusta tuotannonohjauksesta ja tuontannonohjausjärjestelmien periaatteiden ymmärtämisestä. Tehtävä edellyttää kokemusta myös varastoinnoinnista ja/tai varastointiperiaatteiden osaamista sekä Excel-osaamista. Työasenteeltasi sinun on hyvä olla dynaaminen, itseohjautuva ja aktiivinen sekä rohkeasti erilaisiin haasteisiin tarttuva. Edellytämme myös hyvää englannin kielistä suullista ja kirjallista taitoa.
 
Tehtävä sopii myös logistiikka-alaa opiskelevalle henkilölle, joka haluaa saada käytännön työkokemusta alan monipuolisista tehtävistä. 
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta kansainvälisessä LEAN-yritysympäristössä. Saat myös kattavan perehdytyksen työhön. Palkkaus pohjautuu metalliteollisuuden työehtosopimukseen kokemuksen mukaan määriteltynä. 

Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti päivävuorossa klo 7.00-15.30 (sis. 30 min. ruokatauon), mutta valmiutta työajan joustoihin toivotaan mahdollisia kiiretilanteita ajatellen.

Työsopimus tehdään määräaikaisena 40 h/viikko. Työ alkaa kesäkuun alussa ja päättyy elokuun lopussa. 

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi pikaisesti www.voima.info -sivujemme kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoivomuksesi.

Yhteyshenkilöinä Voimassa toimivat Sonja Kuivasaari, p. 050 437 2778 ja Marianne Vendell, p. 010 311 3884.

Voima on korkeatasoinen työn ja tekijöiden yhdistämiseen erikoistunut henkilöstötalo. Työntekijät ovat tärkein resurssimme ja voimavaramme. Suhtaudumme työntekijään taustasta tai alasta riippumatta arvostavasti ja haluamme olla mukana juuri sinun työelämääsi liittyvissä tarpeissa. Löydät lisää tietoa meistä osoitteesta: www.voima.info

Henkilötiedot / Personal Data

(malli: 04012345678)

Koulutus- ja työkokemus / Education and Work Experience

Lisätiedot / Additional Information

VALITSE TYÖKOKEMUS: Varasto- ja logistiikka-alan työt

VALITSE TYÖKOKEMUS: Toimisto-, hallinto- ja atk-työt

Työtilanteeni tällä hetkellä / Current Employment

Olen kiinnostunut hakemani työpaikan lisäksi myös seuraavista työtehtävistä

Hakijan antamat muut lisätiedot hakemuksessa / Other Additional Information Provided by the Applicant

Rekisteriseloste / Privacy Policy

Mikäli en tule valituksi hakemaani tehtävään, annan Voimalle (Yrityspalvelu Voima Oy, Työpalvelu Voima Oy, Voima Rakentaminen Oy) luvan käyttää tietojani myös muihin tehtäviin ehdokkaita etsittäessä.
Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti ja varmistaa jokaisen tehtävän osalta erikseen, että olen käytettävissä kyseiseen tehtävään. Voima voi käsitellä tietojani kuuden (6) kuukauden ajan viimeisestä tietojeni päivityksestä. Voin peruuttaa tämän luvan OmaVoima-palvelussa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@voima.info
Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn tietojeni käsittelyn hakemaani työpaikkaani täytettäessä. Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti. Avaa tietosuojaseloste tästä

Liitteet / Attachments

Sallitut tiedostoformaatit ovat Microsoft Word, Adobe PDF sekä tekstitiedostot. Liitettävän tiedoston maksimikoko on 2Mt.