Logistiikkatyöntekijä/sinkokoneenkäyttäjä (2 paikkaa) | Teräselementti Oy

Teräselementti Oy on vuonna 1964 perustettu perinteinen suomalainen perheyritys, jonka menestys perustuu korkean osaamisen ketterään hyödyntämiseen. Teräselementin tarjontaan kuuluvat teräshallit, teräsrungot, toimitilat, julkisivu- ja lasirakenteet sekä julkisivutuotteet. Luotamme omaan ammattitaitoiseen henkilökuntaamme niin suunnittelussa, valmistuksessa kuin asennuksessakin. Toteutamme vaativatkin julkisivusaneeraukset kustannustehokkaasti kokonaispalveluna. Lue lisää: teraselementti.fi

Etsimme nyt joukkoomme 

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ / SINKOKONEENKÄYTTÄJÄÄ

aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen Lempäälään.

Työtehtäviisi kuuluu sinkokoneen käyttö, jossa käsiteltävät kappaleet vaihtelevat kooltaan ja raaka-aihiot voivat olla koolataan jopa 24 metrisiä. Sinkotyömääräimien käsittelyn ja koneenkäytön lisäksi tehtäviisi kuuluu myös logistiikan hoitoa. Tehtaalle saapuvat rekat puretaan trukkia käyttäen aamupäivällä, jonka jälkeen loppupäivä työskennellään sinkokoneen parissa. Tehtäviisi kuuluu myös varastointiin liittyviä tehtäviä, kuten tavaran vastaanottoa, saldojen päivittämistä järjestelmään, ERP-ohjelman käyttöä sekä hyllytystä.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai vaihtoehtoisesti muista teknologiateollisuuden tehtävistä. Olet yhteistyökykyinen, rohkea käsittelemään suuria kappaleita sekä huolellinen trukin ja siltanosturin käsittelijä. Pystyt toimimaan kylmissäkin olosuhteissa, sillä iso osa päivittäisestä työstä tapahtuu ulkoilmassa. Sinulle on tuttua erilaisten työkalujen käyttö ja pystyt tulevaisuudessa paikantamaan korjattavia tai huolettavia osia sekä vaihtamaan näitä tarpeen mukaan.

Tarjoamme sinulle aluksi määräaikaisen työsuhteen osana mukavaa ja vastuullista työyhteisöä. Ympärilläsi toimivat osaavat esimiehet, jotka perehdyttävät sinut tuleviin tehtäviisi yhdessä kollegoidesi kanssa. Palkkauksesi määräytyy teknologia-alan työehtosopimuksen mukaan.

Säännöllinen työaika on 8 h/päivässä, mutta tehtävä edellyttää keskeytyvää 3-vuorotyön mahdollisuutta. Palkkaus perustuu teknologiateollisuuden työehtosopimukseen.

Työt alkavat heti ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana!

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi. 

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Henkilöstötalo Voiman kanssa ja isätietoja tehtävästä antaa Hannele Könnömäki, p. 010 311 3887.

Henkilötiedot / Personal Data

(malli: 04012345678)

Koulutus- ja työkokemus / Education and Work Experience

Lisätiedot / Additional Information

Olen suorittanut seuraavat kurssit ja luvat

, voimassa (kk.vv):
, voimassa (kk.vv):
, voimassa (kk.vv):
, voimassa (kk.vv):
, voimassa (kk.vv):
, voimassa (kk.vv):
, voimassa (kk.vv):
, voimassa (kk.vv):
, voimassa (kk.vv):
, voimassa (kk.vv):
, vahtimestarikortti voimassa kk.vv
, voimassa (kk.vv):
, voimassa (kk.vv):
, voimassa (kk.vv):
, voimassa (pv.kk.vv):
, voimassa (pv.kk.vv):

VALITSE TYÖKOKEMUS: Varasto- ja logistiikka-alan työt

VALITSE TYÖKOKEMUS: Rakennus-, maanrakennus-, siivous ja kiinteistönhoitotyöt

VALITSE TYÖKOKEMUS: Asiakaspalvelu-, hotelli- ja ravintolatyöt, kaupanalan- ja muut myyntityöt

VALITSE TYÖKOKEMUS: Metallityöt

VALITSE TYÖKOKEMUS: LVIS-ala ja automaatiotyöt

VALITSE TYÖKOKEMUS: Teollisuus-, kokoonpano- ja tuotantotyöt

VALITSE TYÖKOKEMUS: Toimisto-, hallinto- ja atk-työt

Kielitaito / Language Skills

Työtilanteeni tällä hetkellä / Current Employment

Haen tällä hetkellä / I am Currently Looking for


-

Olen kiinnostunut hakemani työpaikan lisäksi myös seuraavista työtehtävistä

Hakijan antamat muut lisätiedot hakemuksessa / Other Additional Information Provided by the Applicant

Rekisteriseloste / Privacy Policy

Mikäli en tule valituksi hakemaani tehtävään, annan Voimalle (Yrityspalvelu Voima Oy, Työpalvelu Voima Oy, Voima Rakentaminen Oy) luvan käyttää tietojani myös muihin tehtäviin ehdokkaita etsittäessä.
Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti ja varmistaa jokaisen tehtävän osalta erikseen, että olen käytettävissä kyseiseen tehtävään. Voima voi käsitellä tietojani kuuden (6) kuukauden ajan viimeisestä tietojeni päivityksestä. Voin peruuttaa tämän luvan OmaVoima-palvelussa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@voima.info
Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn tietojeni käsittelyn hakemaani työpaikkaani täytettäessä. Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti. Avaa tietosuojaseloste tästä

Liitteet / Attachments

Sallitut tiedostoformaatit ovat Microsoft Word, Adobe PDF sekä tekstitiedostot. Liitettävän tiedoston maksimikoko on 2Mt.