Digipainaja lasiteollisuuteen | Rakla Oy

Rakla on vuosikymmenien kokemuksella rakennuslasien valmistaja Tampereen Vehmaisissa. Raklan monipuolinen lasituotanto takaa laajan tuotevalikoiman monipuolisiin rakennustarpeisiin ja Asiakas saa meiltä kattavasti lähes kaiken samalta toimijalta. Markkinoiden suurin ja tehokkain karkaisu-uuni mahdollistaa Suomen suurimpien lasien valmistamisen – erinomaisella laadulla. Tarjoamme Suomen suurimmat digiprintatut lasit maan kattavimmalla kokemuksella isoista ja pienistä julkisivuprojekteista. Olemme arkkitehtien ja taiteilijoiden kokenut kumppani.

Etsimme nyt kasvumme tueksi

DIGIPAINAJAA 

lasiteollisuuteen Tampereelle.

Päätyösi on suunnitella printtaukset laseillemme ja pitää huolta laadukkaasta painotuotannosta. Käytät työssäsi omia ohjelmiamme, jolla painatukset suunnitellaan. Käytät työssäsi sujuvasti tietokonetta ja sinulla on jo kokemusta kuvankäsittelystä jostakin toimintaympäristöstä. Meillä keskeisenä arvona on laatu, joten olet luonnostasi tarkkasilmäinen ja huolellinen tekijä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kovaa halua oppia uutta. Katsomme lähtökohtaisesti eduksi kokemuksen kuvankäsittelystä ja erilaisista teollisuuden prosessitöistä. Tarjoamme perehdytyksen työtehtäviin vaihe kerrallaan, jotta hallitset kaikki prosessit painotöissämme. Istut työyhteisöön hyvin, jos olet ahkera ja innokas oppija.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen aluksi Voiman kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä meidän kirjoille. Töissä sinulla on oltava valmius tehdä kolmea vuoroa ja palkkauksessa noudatamme lasi- ja keramiikka-alan työehtosopimusta.

Lisätiedot: 

Täytä hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi. Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Voiman kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Kristian Paloheimo, p. 010 311 3882 tai kristian.paloheimo@voima.info.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Henkilötiedot / Personal Data

(malli: 04012345678)

Hakijan antamat muut lisätiedot hakemuksessa / Other Additional Information Provided by the Applicant

Rekisteriseloste / Privacy Policy

Mikäli en tule valituksi hakemaani tehtävään, annan Voimalle (Yrityspalvelu Voima Oy, Työpalvelu Voima Oy, Voima Rakentaminen Oy) luvan käyttää tietojani myös muihin tehtäviin ehdokkaita etsittäessä.
Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti ja varmistaa jokaisen tehtävän osalta erikseen, että olen käytettävissä kyseiseen tehtävään. Voima voi käsitellä tietojani kuuden (6) kuukauden ajan viimeisestä tietojeni päivityksestä. Voin peruuttaa tämän luvan OmaVoima-palvelussa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@voima.info
Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn tietojeni käsittelyn hakemaani työpaikkaani täytettäessä. Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti. Avaa tietosuojaseloste tästä

Liitteet / Attachments

Sallitut tiedostoformaatit ovat Microsoft Word, Adobe PDF sekä tekstitiedostot. Liitettävän tiedoston maksimikoko on 2Mt.