Tarjoilija pitopalvelukeikoille (3 paikkaa) | Kokkipoika

Kokkipoika on Tampereen Rantatiellä sijaitseva usean vaihtoehdon lounasravintola ja monipuolinen pitopalveluyritys, jonka laajaan asiakaskuntaan kuuluu niin yritykset, yhdistykset kuin yksityishenkilötkin. Kokkipojan ammattitaitoinen pitopalvelu on varma valinta kaikenlaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Me autamme Sinua toteuttamaan mieleisesi juhlat, joissa voit itse keskittyä nauttimaan juhlatunnelmasta ja yksilöllisistä tarjoiluista. Olemme toteuttaneet vaativia tarjoiluja Pirkanmaalla jo vuosien kokemuksella ja asiakkaamme äänestivät meidät valtakunnallisessa hääpitopalveluäänestyksessä kolmen parhaan joukkoon Häämessuilla viime vuonna (2018).

Toukokuusta 2019 eteenpäin palvelemme Lielahtikeskuksessa uusissa hienoissa tiloissa.

Etsimme Kokkipojalle ystävällisiä, aurinkoisia ja asiakaspalveluhenkisiä

TARJOILIJOITA (3)

pitopalvelukeikoille kesäkuukausien ajaksi. 

Kokkipoika on toukokuun alussa Lielahtikeskukseen muuttava lounasravintola ja pitopalveluyritys, jolla on jo useiden vuosien kokemus laadukkaiden juhlien järjestämisestä sekä maistuvien ja kauniiden tarjoiltavien valmistamisesta. Työtehtävät pitävät pääasiallisesti sisällään ruokien ja juomien tarjoilua, asiakaspalvelua ja juhlatilan yleisen siisteyden ylläpitoa.

Odotamme sinulta alan työkokemusta, hygieniapassia, kiireensietokykyä ja rohkeutta tehdä töitä oma-aloitteisesti tilannetajua ja pelisilmää hyödyntäen. Katsomme oman auton ja ravintola-alan koulutuksen eduksi, mutta ensisijaisesti haemme luotettavia ja ystävällisiä työntekijöitä, joilla olisi jo jotain kokemusta ravintolassa työskentelystä ja anniskelusta. Joissain tilanteissa tieto työvuoroista saattaa tulla lyhyelläkin varoitusajalla, joten asennoiduthan työhön joustavasti.

Tarjoamme sinulle vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan, monipuoliset työtehtävät vaihtelevissa työympäristöissä ja paikan pienestä ja lämminhenkisestä tiimistä. Työvuorot sijoittuvat viikonloppuihin ja tilaisuuksia järjestetään ympäri Pirkanmaata.

Pitopalvelukeikkoja on ainakin toukokuusta elokuuhun ja hyville työntekijöille voi olla mahdollisuus jatkaa töitä elokuun jälkeenkin.

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Yhteyshenkilönä Voimassa toimii Jasmin Jokinen, p. 010 311 3881.

Henkilötiedot / Personal Data

(malli: 04012345678)

Koulutus- ja työkokemus / Education and Work Experience

Olen suorittanut seuraavat kurssit ja luvat

, voimassa (kk.vv):
, voimassa (kk.vv):

Työtilanteeni tällä hetkellä / Current Employment

Hakijan antamat muut lisätiedot hakemuksessa / Other Additional Information Provided by the Applicant

Rekisteriseloste / Privacy Policy

Mikäli en tule valituksi hakemaani tehtävään, annan Voimalle (Yrityspalvelu Voima Oy, Työpalvelu Voima Oy, Voima Rakentaminen Oy) luvan käyttää tietojani myös muihin tehtäviin ehdokkaita etsittäessä.
Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti ja varmistaa jokaisen tehtävän osalta erikseen, että olen käytettävissä kyseiseen tehtävään. Voima voi käsitellä tietojani kuuden (6) kuukauden ajan viimeisestä tietojeni päivityksestä. Voin peruuttaa tämän luvan OmaVoima-palvelussa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@voima.info
Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn tietojeni käsittelyn hakemaani työpaikkaani täytettäessä. Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti. Avaa tietosuojaseloste tästä

Liitteet / Attachments

Sallitut tiedostoformaatit ovat Microsoft Word, Adobe PDF sekä tekstitiedostot. Liitettävän tiedoston maksimikoko on 2Mt.