Varastotyöntekijä, superfood-tuotteet | Puhdistamo - Real Foods Oy

Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfood-brändi ja se tunnetaan tinkimättömästä suhtautumisesta laatuun - "puhtaasti laadukkaimmat superfoodit". Perustamisestaan lähtien Puhdistamo on nojautunut täysin huippulaatuun ja se näkyy kokonoisvaltaisesti kaikessa yrityksen toiminnassa aina tuotteiden puhtaudesta alkuperään. Jos tuotteessa on Puhdistamon logo, tuotteen taataan olevan paras mahdollinen versio kyseisestä kategoriasta. 

Superfoodit ovat poikkeuksellisen ravintorikkaita ja ravinnetiheitä ruoka-aineita. Kun käytämme superfoodeja, saamme kehomme tarvitsemat vitamiinit, mineraalit ja hivenaineet luonnollisimmassa muodossaan, jolloin ne imeytyvät parhaalla mahdollisella tavalla. Puhdistamo on laadun edelläkävijä, kotimainen markkinajohtaja ja tunnettu korkealuokkaisten ja arvostettujen tuotteiden lisäksi kokonaisvaltaisesti laadukkaasta toiminnasta tuotteidensa parissa. 

Lue lisää: www.puhdistamo.fi

Puhdistamon yritysvideon voit katsoa TÄSTÄ.

Etsimme nyt Puhdistamolle Lempäälään

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen.

Varastotyöntekijänä työtehtäviisi sisältyy mm. keräilyä, hyllyttämistä, lähettämössä työskentelyä sekä trukilla ajamista. Persoonaltasi olet reipas ja järjestelmällinen tiimityöskentelijä. Katsomme eduksi aikaisemman varastoalan työkokemuksen, mutta ennen kaikkea painotamme hyvää asennetta. Eduksi katsomme myös sen, jos sinulla on trukkikortti. Työntekijät koulutetaan uusiin tehtäviin ja tavoitteena on, että pääset kehittymään alan osaajaksi. Odotamme sinulta myös valmiutta tuotannossa työskentelyyn sesonkien aikana.

Tarjoamme kuuden kuukauden määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä määräajan jälkeen pysyvästi asiakasyrityksen kirjoille. Puhdistamolla panostetaan työyhteisöön ja pääset osaksi mukavaa porukkaa, jonka kaikki jäsenet pyrkivät laadukkaimpien tuotteiden entistä parempaan tekemiseen. Palkkauksessa noudatamme elintarvikealan työehtosopimusta ja työ on yhdessä vuorossa tapahtuvaa päivätyötä.

Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana.

Lisätiedot:

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi www.voima.info -sivujemme kautta. 

Yhteyshenkilöinä Voimassa toimivat Kristian Paloheimo, p. 010 311 3882 ja Sonja Kuivasaari, p. 050 437 2778.

Henkilötiedot / Personal Data

(malli: 04012345678)

Koulutus- ja työkokemus / Education and Work Experience

Olen suorittanut seuraavat kurssit ja luvat

, voimassa (kk.vv):

VALITSE TYÖKOKEMUS: Varasto- ja logistiikka-alan työt

Työtilanteeni tällä hetkellä / Current Employment

Olen kiinnostunut hakemani työpaikan lisäksi myös seuraavista työtehtävistä

Hakijan antamat muut lisätiedot hakemuksessa / Other Additional Information Provided by the Applicant

Rekisteriseloste / Privacy Policy

Mikäli en tule valituksi hakemaani tehtävään, annan Voimalle (Yrityspalvelu Voima Oy, Työpalvelu Voima Oy, Voima Rakentaminen Oy) luvan käyttää tietojani myös muihin tehtäviin ehdokkaita etsittäessä.
Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti ja varmistaa jokaisen tehtävän osalta erikseen, että olen käytettävissä kyseiseen tehtävään. Voima voi käsitellä tietojani kuuden (6) kuukauden ajan viimeisestä tietojeni päivityksestä. Voin peruuttaa tämän luvan OmaVoima-palvelussa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@voima.info
Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn tietojeni käsittelyn hakemaani työpaikkaani täytettäessä. Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti. Avaa tietosuojaseloste tästä

Liitteet / Attachments

Sallitut tiedostoformaatit ovat Microsoft Word, Adobe PDF sekä tekstitiedostot. Liitettävän tiedoston maksimikoko on 2Mt.