Siistijä (5 paikkaa) | Koti Puhtaaksi Oy, Helsinki

 
Koti Puhtaaksi Oy on kasvava ja kunnianhimoinen kotipalvelualanyritys, joka haluaa tarjota parasta mahdollista kokemusta paitsi asiakkaille, mutta myös työntekijöilleen. Haluammekin uskoa yrityksessämme olevan pikemminkin työperhe kuin kasvoton työyhteisö.
Yrityksellemme myönnettiin heinäkuussa 2017 Great Place To Work-sertifikaatti. Vuoden 2018 alussa selviää, mihin sijoitumme pienten yritysten sarjassa – uskomme vakaasti olevamme yksi Suomen parhaista työpaikoista!

Tutustu tarkemmin Koti Puhtaaksi Oy:n tiimiin ja toimintaan kotisivuilta: www.kotipuhtaaksi.fi

Etsimme kokoaikaisa (3 paikkaa) ja osa-aikaisia (2 paikkaa)

SIISTIJÖITÄ

Helsinkiin pidempiaikaisiin työsuhteisiin.

Kotisiivouskohteet sijaitsevat Helsingin alueella. Työtä tehdään pareittain arkisin päivävuorossa. Työ soveltuu loistavasti esim. välivuotta pitävälle tulevaisuuden opiskelijalle. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla alan kokemusta. Sinut perehdytetään ja koulutetaan tehtäviin ja pääset myös osallistumaan oman työsi kehittämiseen.

Odotamme sinulta iloista ja pirteää olemusta sekä halua palvella asiakkaitamme hyvin. Olet työssäsi vastuullinen ja huolellinen sekä taustasi on nuhteeton, sillä työ tapahtuu asiakkaidemme kodeissa. Mukanasi kulkee kaikki tarvittava aineista välineisiin, joita onnistuneeseen siivoukseen tarvitset. Katsomme eduksi oman auton käyttömahdollisuuden, jonka käytöstä maksamme verottajan määrittelemät kilometrikorvaukset työajoista.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhön huipputiimin ympäröimänä. Palkkauksesi määräytyy kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan ja sinulla on mahdollisuus palkkakehitykseen oman osaamisen kehittymisen mukaan. Elämäntilanteesi mukaan tarjoamme sinulle joko täydet tunnit tai osa-aikaisen työn.

Hyvälle ja reippaalle tekijälle töitä tarjolla heti. Hae mukaan energiseen ja eloisaan tiimiin! 

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi. Paikat voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Yhteyshenkilönä Voimassa toimii Sonja Kuivasaari, p. 050 437 2778.

Henkilötiedot / Personal Data

(malli: 04012345678)

Koulutus- ja työkokemus / Education and Work Experience

Hakijan antamat muut lisätiedot hakemuksessa / Other Additional Information Provided by the Applicant

Rekisteriseloste / Privacy Policy

Mikäli en tule valituksi hakemaani tehtävään, annan Voimalle (Yrityspalvelu Voima Oy, Työpalvelu Voima Oy, Voima Rakentaminen Oy) luvan käyttää tietojani myös muihin tehtäviin ehdokkaita etsittäessä.
Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti ja varmistaa jokaisen tehtävän osalta erikseen, että olen käytettävissä kyseiseen tehtävään. Voima voi käsitellä tietojani kuuden (6) kuukauden ajan viimeisestä tietojeni päivityksestä. Voin peruuttaa tämän luvan OmaVoima-palvelussa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@voima.info
Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn tietojeni käsittelyn hakemaani työpaikkaani täytettäessä. Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti. Avaa tietosuojaseloste tästä

Liitteet / Attachments

Sallitut tiedostoformaatit ovat Microsoft Word, Adobe PDF sekä tekstitiedostot. Liitettävän tiedoston maksimikoko on 2Mt.