Työnjohtaja | Tasowheel Gears Oy

Tasowheel Gears Oy on 1979 perustettu, vakavarainen ja palkittu teknologiateollisuuden toimija, joka suunnittelee, valmistaa ja toimittaa hammaspyöriä, hammasakseleita ja vaihteistoja keskiraskaaseen voimansiirtoon. Osat ja komponentit valmistetaan Tasowheelin omissa tiloissa Tampereen Hervannassa reilun 60 ammattilaisen voimin. Olemme osa Tasowheel -konsernia.

Tutustu meihin ja toimintaympäristöömme osoitteissa www.tasowheel.fi/tasowheel-gears/ sekä videolla TÄSTÄ LINKISTÄ.

Etsimme nyt Tasowheel Gearsin kasvavaan joukkoon 

TYÖNJOHTAJAA

Tampereelle.

Tehtävässäsi toimit lähiesimiehenä omalle tiimillesi koneistuksessa ja vastaat vastuualueesi päivittäisestä työnjohtamisesta. Lisäksi pääset osallistumaan toimintojen kehittämiseen yhdessä muun työnjohdon ja henkilöstön kanssa. Tehtävässä raportoit tuotantopäällikölle.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus sekä usean vuoden kokemus työskentelystä konepajateollisuuden parissa. Tunnet nykypäivän lastuavan työstön valmistusmenetelmät ja koneet. Olet aidosti tiimipelaaja ja ihmisten sekä asioiden johtaminen on sinulle luontaista. Hallitset erinomaisesti suuria kokonaisuuksia ja osaat arvioida sekä kehittää toimintaa laadun ja tuottavuuden näkökulmasta. Työssäsi olet ahkera, aikaansaava ja hoidat asiat systemaattisesti loppuun asti. Tehtävä edellyttää englannin kielitaitoa. Kokemuksesi esimiestehtävistä katsotaan eduksi.

Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta sinulla tulee olla myös valmius vuorotyöhön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vakavaraisessa korkean teknologian perheyrityksessä. Tässä tehtävässä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittää tuotantoamme yhä tehokkaammaksi ja sen avulla kannattavasti kasvavaa yritystämme kohti alamme ehdotonta eliittiä. Lisäksi tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuudet hyödyntää ja kehittää osaamistasi monipuolisesti.

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta 12.4.2019 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Voiman kanssa ja tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Hannele Könnömäki, p. 010 311 3887, hannele@voima.info viikon 13 aikana.

 

TASOWHEEL GROUP on vuonna 1979 perustettu korkealaatuiseen tarkkuusmekaniikkaan ja voimansiirtoon erikoistunut vakavarainen teknologiakonserni, joka toimii kansainvälisillä markkinoilla. Konsernin tytäryrityksiä ovat Tampereella toimivat Tasowheel Gears ja Tasowheel Systems sekä Tikkakoskella toimiva Tasowheel Tikka. Konsernin liikevaihto on noin 24 M€ ja henkilöstömäärä noin 130. Tutustu Tasowheel Groupiin www.tasowheel.fi

Henkilötiedot / Personal Data

(malli: 04012345678)

Hakijan antamat muut lisätiedot hakemuksessa / Other Additional Information Provided by the Applicant

Rekisteriseloste / Privacy Policy

Mikäli en tule valituksi hakemaani tehtävään, annan Voimalle (Yrityspalvelu Voima Oy, Työpalvelu Voima Oy, Voima Rakentaminen Oy) luvan käyttää tietojani myös muihin tehtäviin ehdokkaita etsittäessä.
Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti ja varmistaa jokaisen tehtävän osalta erikseen, että olen käytettävissä kyseiseen tehtävään. Voima voi käsitellä tietojani kuuden (6) kuukauden ajan viimeisestä tietojeni päivityksestä. Voin peruuttaa tämän luvan OmaVoima-palvelussa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@voima.info
Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn tietojeni käsittelyn hakemaani työpaikkaani täytettäessä. Voima sitoutuu käsittelemään tietojani luottamuksellisesti. Avaa tietosuojaseloste tästä

Liitteet / Attachments

Sallitut tiedostoformaatit ovat Microsoft Word, Adobe PDF sekä tekstitiedostot. Liitettävän tiedoston maksimikoko on 2Mt.